fredag, august 18, 2006

Fra redaksjonen. Tekniske endringer og andre finesser.

Det er oss her i redaksjonen til Bull at Battle Mound den glede å kunne komme med noen små oppdateringer rundt siden. Da snakker vi i hovedsak om linkene(og bloggene) som står på sidestolpen:

Linkene:
  1. Noen ser kanskje at "Nyheter" har blittb erstattet av "Skikkelige nyheter". Dette betyr at jeg har byttet denne linken fra "Google News" til BBC News. Sier dere sikkert ikke så mye, men det sier litt om Arthur Per
  2. er at det har dukket opp et link med "Matias & Annes Bokbad". Denne siden er laget av Matias, bror av Pål (MR), og Anne, søster av Eva (RC). De skriver masse artikler om bøker de har lest, noe som kan hjelpe folk som Arthur Per med hans stadige bokskjøp, slik at han vet at det er verd bruke sparepengene sine på. Anbefales.
  1. Her er det et par av bloggene som ikke er oppdatert på en stund. Vi i redaksjonen kan ikke ta ansvar for alle bloggene, men vil sannsynligvis snart slette noen linker som aldri blir oppdatert. Men la dem få tid til å komme hjem fra ferien først.
  2. "Hadle" fungerer igjen. Sikkert mange som har irritert seg over at linken ikke virkert. Det gjør den nå, så klikk dere inn og les. Weee!!
  3. Redaksjonen vil virkelig anbefale de bloggene som står der. De er der fordi det er venner av oss, eller at de rett og slett er veldig gode. Mange av dem, spesielt Pål M. Rake, Mong Jr. og Martin T.J. vil også kunne fortelle litt om Arthur Per, siden deres liv ofte samfaller med hans liv. Vi garanterer at alle bloggene blir lest regelmessig av Arthur Per.
Til sist skal vi her her i redaksjonen hilse fra Arthur Per, og si at han gjerne tar imot kommentarer. Man trenger ikke være romanforfatter for å skrive kommentar. Heller ikke konstruktiv krittikk er å forakte, så dere trenger ikke skrive som "anonym".

Takk.

1 kommentar:

Eirik sa...

hehe, skal sjekkes:P
Dette var bra arthur, takk for anbefalingene!